Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Geoart Pit Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rulouri exterioare din aluminiu
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rulouri Exterioare
Rulouri Exterioare reprezinta:

- Solutia ideala pentru izolarea termica si acustica a locuintei
- Asigura protectie impotriva efractiilor
- Protejeaza intimitatea familiei
- Protejeaza interioarele pe timp de vara impotriva razelor solare constituind o solutie pentru mentinerea unei temperaturi placute in interiorul locuintelor
- Impreuna cu plasele contra insectelor incorporate reprezinta o solutie moderna pentru asigurarea confortului in locuinta.
Rulourile Exterioare pot fi de 2 tipuri constructive:
- Rulouri Aplicate (se aplica pe suprafata unei tamplarii existente)
-Rulouri Suprapuse (se monteaza odata cu tamplaria).
Rulourile sunt confectionate din Aluminiu vopsit in camp electrostatic intr-o gama variata de culori (Alb, Maro, Stejar Auriu, Nuc, Mahon, Mooreiche – Wenge). Lamelele ruloului au inaltimea de 37 mm , grosimea este de 8 mm din care spuma poliuretanica (Eco Friendly) are grosimea de 6 mm. Stalpii de ghidare au latimea de 53 mm , adancimea de 21,6 mm si sunt confectionati din tabla de aluminiu cu grosime de 1 mm si la fel ca si lamelele ruloului vin intr-o gama variata de culori (Alb, Maro, Stejar Auriu, Nuc, Mahon, Mooreiche – Wenge). Rulourile exterioare pot avea mai multe tipuri de actionari (manuale prin chinga, manuale prin snur, manuale prin manivela, electrice prin intrerupator sau electrice prin telecomanda).
Din Gura in Gura