Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Geoart Pit Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Paneluri ornamentale pentru usi
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Eleganta panelurilor ornamentale este asociata cu o durata de viata deosebit de lunga, cu stabilitate mecanica a culorilor, precum si cu proprietati exceptionale din punct de vedere al sigurantei.

Utilizarea elementelor de sticla decorativa nu schimba cu nimic stabilitatea si siguranta usilor, deoarece partea de sticla se compune din sticla de 4 mm securizata ESG (sticla tratata termic are o rezistenta sporita la sarcini mecanice de 5 ori mai mare decat o sticla normala) atat in interior cat si in exterior, rezistent impotriva loviturilor repetate chiar si cu o energie puternica cum ar fi lovirea cu un ciocan.
In cazul eventualei deteriorari se sparge in bucati mici ce nu provoaca leziuni. Conditiile de garantie ce le putem oferii spre deplina satisfactie a clientilor nostri, sunt in concordanta cu calitatea produselor: in ceea ce priveste fisurarea sau deformarea panelurilor, precum si a sticlei garantia este de 5 ani, iar in ceea ce priveste stabilitatea culorilor garantia este de 10 ani.

Panelurile pot avea o gama variata de culori (Alb, Stejar Auriu, Mahon, Nuc, Mooreiche- Wenge) ele avand pe partea exterioara, in scopul unei rezistente termice mai mari o folie reflectiva - COOL COLORS de la Hornschuch.

Sticla folosita poate fi:
- Decorativa (Everglade, Chinchila, Taffeta, Delta, Flemish, Mayflower, Mastercare, Artic)
- Fazetata (cu margine de plumb)
- Resin Bevel (decorarea geamului fazetat prin aplicarea unui material special obtinand sticla Cristal)
- Fusion (asamblarea prin topire a diferitelor elemente de sticla)
- Tiffany (asamblarea prin topire a unor sticle, avand diferite modele)
Geamurile termopan pot avea inserate in interior si baghete decorative colorate (alb 18 mm, maro 18 mm, stejar auriu 18 mm) sau spros din plumb de 9 mm.
In functie de pretentiile dumneavoastra panelurile noastre au o gama variata de rigidizari interioare (MDF, Aluminiu, Otel, MDF dublu, MDF + Aluminiu, MDF + Otel). Unele modele de paneluri pot avea si ornamente din INOX.
Din Gura in Gura