Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Geoart Pit Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tamplarie PVC - Germania
10 lei
Brand
VEKA Softline 70
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sisteme de profile cu adancime de 70 mm fabricate exclusiv in Germania, cu pereti exteriori ai profilului de 3 mm, rigidizari din otel zincat conform specificatiilor VEKA de minim 1,5 mm, cu o variata paleta de culori.

Feroneria utilizata este marca Siegenia-Aubi productie Germania securizata prin inchideri perimetrale si cu un sistem de coltari cu role(ideal pentru tamplaria cu pachete de geam cu grosimi mai mari de 24 mm). Geamul termoizolant utilizat este Low-E sau 4 Anotimpuri marca Saint-Gobain, Geamuri ornamentale (Delta, Sablat, Screen, Krizet, Spic, Maslin, Diamant, Killim, Bambus), geamuri colorate in masa ( Parsol Bronze, Gri, Albastru, Verde), geamuri Reflexive, geamuri Antiefractie (laminat 3.3.1, 4.4.1), geamuri tip Vitraliu (gama variata de modele si culori), geamuri sablate model (gama variata de modele). Rulouri exterioare Suprapuse sau Aplicate din Aluminiu (gama variata de culori) cu actionare manuala, electrica sau telecomanda. Plase contra insectelor (gama variata de culori) pe sistem de balamale sau tip rulou. Jaluzele Verticale (gama variata de culori si modele). Rolete textile (gama variata de culori si modele). Usi garaj (gama variata de culori) cu actionare manuala, electrica sau telecomanda.

Usi exterioare cu inchideri securizate si cu placari ornamentale speciale pentru exterior cu rigidizari interioare si protectie solara.
Din Gura in Gura